Mõistagi ainult Brasiiliast ja nende 1:7 hävingust MM-i poolfinaalis Saksamaale me temaga rääkida tahtsimegi. Lõpuks mees siiski leebus.

"Väga kurb. Väga piinlik. Kõigil brasiillastel on eilse pärast väga piinlik," vangutas Getulio pead. "Olime mänguks hästi valmistunud. Jälgin ju iga päev, mis seal toimub. Mängijad said kaks päeva lõõgastuda, olla oma naiste ja tüdruksõpradega. Aga platsile saadetud koosseis ei olnud õige. Meil on paremaid mängijaid."

Getulio ei usu, et ainult vigastatud Neymari puudumisest taoline lagunemine tingitud oli. "Ma ei usu, et Brasiilia-sugune tiim ainult ühest mängijast sõltub. Meil peab olema 11 head mängijat. Oleme ikkagi Brasiilia," ütles ta.

Nagu ülejäänud maailm, tõi Getulio hävingu põhisüüdlasena välja väljakule uitama läinud keskkaitsja David Luizi. "Brasiilia alustas mängu väga hästi, aga pärast ühte viga ja väravat muutusid mõned mängijad närviliseks. Kaotasime distsipliini. Luiz tahtis mängu üksinda ära otsustada ja lahkus oma positsioonilt. Sealt algaski katastroof," arutles Getulio.

Kui seis oli veel 2:0 ja 3:0, polnud Getulio lootust kaotanud. "Olin 2003. aastal MM-il Brasiilia U17 koondisega ja nägin Kamerun - Portugali mängu, kus esimene poolaeg lõppes 5:0 Portugali kasuks. Mäng lõppes 5:5. Seega kõik on võimalik. Aga kui nägin neid juba 0:3 ja 0:4 kaotusseisus, lootsin, et me siit kümmet välja ei võta. Mängijad ei leidnud väljakul oma kohta."

Kas eilne oli brasiillaste jaoks šokeerivam kui 1950. aasta finaali kaotus kodusel MM-il Uruguayle? "Palju šokeerivam! Seal oli seis 2:1 ja me olime finaalis, aga Brasiilia 0:7 kaotus on lubamatu. Ja veel kodus! Oh my god! Aga enam pole midagi teha. Ajas tagasi minna ei saa. Peame 2018. aasta MM-iks Venemaal paremini valmistuma."

Tänaõhtuses poolfinaalis hoiab Getulio - üllatus, üllatus! - pöialt Argentinale: "Me peaksime argentiinlasi vihkama, aga ma olen suur Argentina jalgpalli fänn, sest mul on palju argentiinlastest sõpru, ma elan Argentina piiri ääres ja tahaksin nende võitu näha. Usun, et kui nad finaali pääsevad, on nad ka meistrid. Kui nad täna võidavad, teavad nad juba, mida Saksamaast oodata."