"Pingutus oli kõva, kuid rajal olid hingamisrakused, tõmbas kopsu kinni," tõdes hiljuti külmetushaigusega võidelnud Ilves finišis Delfile ja EPL-ile. "Rada oli keeruline ning ega palju puhata saanud. Olümpiaebüüt on nüüd tehtud ja pettumust pole. Suur mägi ootab ees ja seal on hüppemeestel rohkem eelist," oli rajale 18. kohalt startinud Ilves optimistlik.

Han-Henrik Piho, kes suusasõidus kohta parandada ei suutnud, tõdes, et tulemusega rahule jääda ei saa. "Polnud täna sellist tapjainstikti, "vurtsust" jäi puudu. Tuli kuidagi tuim sõit. Ei suutnud end tühjaks sõita," lausus Piho.

Karl-August Tiirmaa, kes rajale eelviimasena startis, edestas kodupubliku suurel toetusel kolmandana rajale läinud venelast Jevgeni Klimovit.

"Temast hakkas natuke kahju, aga õlale ma talle patsutama ei hakanud. Tal läks ikka täiega *****!" tundis Tiirmaa Klimovile kaasa.

Enda esituse kohta lausus Tiirmaa: "Kogu võitlus ei läinud nii, nagu oleks tahtnud. Sõidus tõmbasin ennast kohe kinni, paras amatööri päev tuli."