Kristjan Ilves sai parima eestlasena kirja 95,5 meetrit ning stardib 10 kilomeetrisele distantsile liidritest ligi minutit hiljem. "Tuli selline keskmine hüpe," tõdes Ilves Delfile ja EPL-ile.

"Oma murdmaavormis pole ma hetkel kindel, sest pole saanud ennast sel hooajal veel ribadeks sõita. Rada on väga raske, kiire ja käänuline. Tuleb kindlasti põnev võistlus, kus võib kõike juhtuda," lisas Ilves.

Han Hendrik Piho sai treeninghüppel kirja vaid 87,5 meetrit, võistlusel tuli kolm meetrit lisa. "Kolm-neli meetrit oleks võinud rohkem tulla. Tegemist ei ole kindlasti minu lemmikmäega, sest ega ta kõige lihtsam pole. Õhus jäi jooks seisma," rääkis Piho suusasõidu eel.

"Kaotust ei ole liidritega võrreldes palju," leidis kaks minutit pärast esimesi startiv Piho. "Esimeste seas on vahed suured, kuid siis läheb tihedaks. Hea suusa korral on võimalik üle sõita Val Di Fiemme 33. koht, aga läheb raskeks. Eks uljad mehed saavad rajal haamri. Viimase ringi alguses hakkavab mehi kindlasti maha jääma. Aga jumal teab?!"

Karl-August Tiirmaa, kes proovihüpetes kindlalt 90 meetri piiri alistas, sai võistlusel kirja vaid 89,5 meetrit. "Ma arva, et ma läbi põlesin, aga väga pettununud olen küll. Panema ei läinud, kindla peale ka mitte. Kes see ikka sellise hüppega siia tulla tahab!" tunnistas Tiirmaa. "Teen võistluse lõpuni, mis siin enam põdeda! Suurel mäel läheb kindlasti paremini."

Suusasõit algab Eesti aja järgi kell 14.30.