Normaalmäel jäi tema tulemuseks 95 meetrit ja 113,3 punkti. 29. kohta jaganud Soome vanameister Janne Ahonen ja itaallane Sebastian Colloredo said mõlemad kirja 97 meetrit ja 118,9 punkti.

"Pärast hüpet arvasin, et jään 30 piiri peale. Lõpptulemus näitas ikka, et mida kõvem mees oled, seda kindlamalt tuleb. Aga see tähendabki, et peab kogu aeg kõva mees olema," tõdes Nurmsalu Delfile ja EPLile Sotšis. "Täiega ma päris panema ei läinud, mingisugune mõistus lõi ikka pähe. Aga võibolla panin natuke rohkem, kui oleks pidanud. Viis punkti oleks võibolla juurde tulnud, kuid lõpptulemust see muutnud poleks."

Hüppega jäi Nurmsalu siiski rahule. "Väga hea hüpe oli! Minu hea hüpe. Kohaga ma loomulikult rahule ei jäänud."

Kui kvalifikatsioonis häiris Nurmsalut pingevaba tunne, siis täna olid peas kõik õiged mõtted. "Paanikat polnud, kuid vajalik vibra oli ikka sees. Eestikatel on hoopis tugevam närv sees, seal peab võitma. Olümpial on vaja head tulemust. Minu eesmärk on ikka top 15," tunnistas Nurmsalu.

Kui 50 hüppajast pooled olid tulemuse kirja saanud, liigutati tuule tõttu stardiplatvorm allapoole. Nurmsalu hüppas 11. mehena. "Treener (Topi Sarparanta) ütles pärast hüpet, et tuule tõttu oleksin pidanud veidi enam plusspunkte saama, kuid selle taha edasipääs ei jäänud," tunnistas Nurmsalu.

Nurmsalu jääb nüüd ootama suure mäe võistlust, mis toimub 14. veebruaril. "Suurest mäest ma midagi ei tea. Aga suur pluss on see, et reeglina ei tohi sealt agressiivselt hüpata. See ongi minu miinus olnud. Tuleb olla tehniliselt hea ja optimaalselt agressiivne. Suurelt mäelt on mulle alati meeldinud hüpata," oli Nurmsalu optimistlik.