Eestlanna oli pärast finišijoone ületamist väga positiivne, kuid tõdes, et andis endast rajalt kõik. "Alustasin omasel moel, veidi rahulikumalt, et tiirus jõuaks täpselt lasta. Lõpus andsin endast kõik, mis sees oli. Finišis oli pilt eest ära minemas," ütles Talihärm.

Laskesuusatajad pidid täna võitlema tugeva tuulega. "Kui iilid külje pealt tuldi, tahtis sõidu ajal suusakepid käest viia. Tiirus oli veidi vaiksem, aga keerutas ikkagi," kirjeldas ta.

Väga ilusa tulemuse teinud Talihärmal läks täna siiski üks lask ka mööda. "Ainus mööda läinud lask oli väga napp. Arvasin, et sain pihta, märk oli kukkumas, aga vajus tagasi," ütles eestlanna, kuid tõdes, et enne starti asumist hoidus ta eesmärkide seadmisest. Siiski on ta väga rahul saadud kohaga.

Talihärma sõnul tuleb jälitussõidus pea külm hoida. "Ahaa, Kaisa Mäkäräinen on mu selja taga? Eks me hakka siis paaris sõitma," ütles ta naljatades pärast finišit.

Sportlast olid toetama tulnud ka kümmekond Eesti fänni, kes tervitasid sõidu lõpetanud Talihärma hüüetega "Johanna, Johanna!" Kuigi medalikohale eestlanna ei jõudnud, siis visati tallegi kaunis sini-must-valge lipp, millega poseerida.