"Enda parimatest hüpetest jäin täna valgusaasta kaugusele. Ei saanud pihta asjale," oli Nõmme enda suhtes kriitiline. "Halba hüpet on raske kommenteerida. Eile tegin ühe hea hüppe ja lootsin paremat. Täna hommikul hüppemäel ei käinud, lootsin saalis tunde kätte saada. Ei suutnud. Särtsu endast välja ei saanud. Polnud lihtsalt minu päev."

Artti Aigro sai kirja 81,5 meetrit ja 80,0 punkti. "Ei olnud see, mida lootsin, kuigi viimased treeningud olid normaalsed. Kumbki hüpe täna ei sujunud. Närv oli sees. Juba riietusruumis tuli ärevus peale. Suure mäe jaoks sain õppetunni ja suur mägi sobib mulle paremini kah."

Eestlastest sai kõige nigelama tulemuse Kevin Maltsev, kes lendas vaid 79 meetri kaugusele ning samuti rahule ei jäänud. "Halb olümpiadebüüt oli. Proovihüppe tegin OK, aga võistlushüpe polnud see, mis pidanuks olema. Läksin panema, treeninghüppe tulemust parandama, aga kui panema lähed, siis 99% ebaõnnestud. Ent see teadmine tuleb hiljem. Olin ka haige - köha-nohu - see mõjutas tulemust."