Avamist vaatas ta Olümpiapargis, silla peal. Lemmikosa oli muidugi see, kui David Beckham paadiga mööda kanalit sõitis. Üldine melu on naisele väga meeltmööda ja tema meelest on Londoni olümpia seninähtutest parim. Just selle suuruse, korralduse ja kõige muu poolest. Piletite saamisega mingit muret ameeriklannal ei olnud.
Koloriitne Vivian plaanib kindlasti kohale minna ka Rio De Janeiro suveolümpiale, kui tervis lubab muidugi, lisas ta naerdes. "Näe, selle olümpiamaskotti sain ma maadlusareeni kõrvalt, see on kuldne, mujal seda saada pole, ainult seal," oli ta ostuga igati rahul. 

Soomest pärit soome-rootsi paarike, kes oma nime ei tahtnud öelda, rääkis mulle, et neil oli raske pileteid saada, aga oma sõnutsi on nad optimistid, küll saab siit kindlasti. Hinnatase on siin muidugi kohutav, eriti vesi, aga noh see on ju olümpia, las nad teevad oma hindadega seda, mis tahavad, meie asi on osta või ostmata jätta. Avamist vaatasid nad suurelt ekraanilt pargis ja enim meeldis neile Mr. Beani osa. "Kus see olümpiatuli muide on," uurisid nad minult,"aa, staadionil peidus jah," olid nad veidi nördinud. "Tahaks ikka seda staadioni kohal lõõmamas näha aga muidu meile meeldib siin väga," lõpetasid nad oma jutukese.