"Viimased neli kuud on üldiselt läinud hästi, aga kuu aega tagasi sai end natukene vigastatud küll. Hispaanias laagris olles tekkis vasaku käe triitsepsi osaline rebend, mis on väga hästi paranenud. Lisaks doktor (Mihkel) Mardnale on mind aidanud ka kiropraktik, doktor (Allan) Oolo. Esialgse prognoosi kohaselt oleks pidanud paranemine võtma aega kaks nädalat, kuid juba kaks nädalat pärast vigastada saamist maadlesin Tartus laagris juba probleemideta, tõsi, küll natuke endast kergemate meestega," rääkis Padar tänasel pressikonverentsil Londoni olümpiakülas.

Padari võistlus algab reedel Eesti aja järgi kell 11.44, kui esimeses ringis tuleb eestlasel vastamisi minna Pekingis pronksmedali võitnud kuubalase Oscar Braysoniga, keda Padar on varem kolme matši jooksul võitnud vaid korra.

"Füüsiliselt võiks ta olla siin viie-kuue parema seas. Ta on päris massiivne ning selle kõige juures ka agressiivne ja liikuv, ei saa just öelda, et väga ilusa tehnikaga. Arvan, et võiksin teda ohustada enda haarde pealesurumisega. Teda liikuma pannes on kõik võimalik," lisas Padar.