"Täpsemad nüansid on treenerite analüüsida, aga mida mina nägin ja mis kindlasti kehtib ka maadluses - kes tulid medalile, need olid kõik väga võitluslikud, tahtsid jäägitult võita ja andsid endast lõpuni kõik. Sellised mehed medalile ei jõudnud, kelle näost paistis, et väga ei tahakski nagu matil olla," kirjeldas Nabi, kes muuhulgas vaatas ka Martin Padari ainsaks jäänud matši.

Piltlikult öeldes, tõdes raskekaallane, tuleb samamoodi võistluseks "loom enda sisse saada" ja see enda kasuks pöörata.

Kuue aasta tagune madalama kaalu maailmameister ei soovinud välja öelda kõlavaid sihte või lubadusi, ent andis igati mõista, et mõtleb kõige kõrgematele kohtadele.

"Arvan, et olen kõigeks võimeline. Ise tahan kõike saavutada," rääkis ta. "Valikusõel olümpiale pääsemiseks oli väga tihe, siia pääses vaid 20 meest, ju siis suudan ikka midagi. Kõik need mehed võivad väga hästi maadelda, nad kõik lähevad medalit võitma."

Enesekindlalt suhtus oma teisipäeval algavasse võistlusesse ka kehakaalus -96 kg Eestit Londonis esindav Ardo Arusaar.

"Seni mul tiitleid ei ole olnud, aga teades ennast - ma pole kellelegi kerge vastane. Olen ennegi tugevamaid võitnud, kui hea päev ja ise hästi maadelnud. Usun, et olen valmis võrdselt maadlema ka maailma tugevamatega," rääkis ta.