Seel on mootorrattaga sõitnud pea 25 aastat. Oma esimese Dakari ralli läbis ta 2002. aastal, 2010. aastal oli ta kaherattalisel sõiduvahendil parim naine. Viimased kolm aastat on ta Dakaril istunud juba ralliautos. Dakarile plaanib ta tuleval aastal kindlasti tagasi minna, olgu siis sõitja või mõne tiimi juhina, nagu talle hiljuti pakutud on.

Enne tänavust Rally Estoniat on ta autoga läbinud umbes kümme rallit. "See on kõvasti ohutum, aga palju ohtlikum minu rahakotile," naljatleb ta. "Auto maksab ikka päris palju. Aga ma katsun valida ilusaid rallisid. Ma armastan motosporti, see on mu elu ja see peabki kallis olema!" teatab rootslanna.

Annie Seel tänavusel Dakari rallil.

Kuna Seel osaleb vaid väga erilistel rallidel, millel on oma hõng ja suurepärane korraldus, siis peavad Rally Estonia korraldajad ja siinne publik küll uhkust tundma. "Mulle meeldib selle ralli õhkkond ja korraldus. Siit leiab väga palju iseloomuga autosid ja sõitjad, kes armastavad rallisporti ja ilusaid masinaid," kiidab ta.

Igapäevaelus töötab Seel graafilise disainerina - teeb kleepse ja muid trükiseid. Ka oma Toyota Starleti on ta ise ära ehtinud.

Tänavuselt Rally Estonialt leiab mitmeid naiskaardilugejaid, kuid peale Seeli mitte ühtegi naispilooti. Seel ärgitab naisi julgemalt roolist kinni haarama: "Ärge istuge kaasreisija kohal. Võtke ise rool kätte ja elage täiega! Muud trikki polegi, vahetage lihtsalt kohad ära!"
Annie Seel 2011. aasta Dakari rallil.

Annie Seel 2009. aasta Dakari rallil.