Kuna kõik mängudel müüdavad Coca-Cola pudelid on 100% taaskasutatavad, siis võib julgesti öelda, et Londoni olümpiamängud on ajaloo kõige keskkonnasäästlikumad mängud.

Ettevõtte eesmärgiks on vähendada ökoloogilist jalajälge kokku 30% võrra, mistõttu investeeriti ülimoodsa ja keskkonnasäästliku lao rajamisse, milles hoitakse kõiki olümpiamängudel müüdavaid Coca-Cola tooteid. Nii on näiteks laol oma energiavajaduse rahuldamiseks päikesepatareid, samuti kasutatakse päikeseenergiat vee soojendamiseks. Elektrikulu juhtimiseks on kasutusel liikumisanduritel põhinevad valgustid, samuti on seadistatud maasoojuspump ja vihmavee kogumise süsteem.

Samuti on ettevõtte investeerinud HFC-vaba jahutusega Coca-Cola külmikutesse, mida kasutatakse nii Londoni olümpia- kui ka paraolümpiamängudel. Kõikidesse võistluspaikadesse tarnitakse jooke 14 biokütusel sõitva veoautoga, mis jäävad jookide vedamiseks kasutusse ka pärast olümpiamängude lõppemist.

„Coca-Cola eesmärgiks on kasvatada oma ettevõtet, suurendamata sealjuures oma süsiniku jalajälge. Meie kindlaks sooviks on parandada efektiivsust energia kasutamisel ning vähendada kasvuhoonegaaside hulka, mis tekib meie jookide jahedana hoidmise käigus. Seetõttu arendame oma tooteid, sealhulgas pakendeid nendest eesmärkidest lähtuvalt. Londoni olümpiamängud peavad näitama, et innovaatilisi lahendusi on võimalik võtta kasutusse ka väga suurel skaalal,“ ütles Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht Evelin Ojamets.