"Nende suhte algusjärgus oli Oscar tore ja viisakas, astus alati läbi, kui Reevale järgi tuli. Kui suhe läks tõsisemaks, istus ta aga autos ja enam "tere" ütlema ei tulnud," rääkis Myers, kes oli Steenkampile justkui pereliige.

"Oscar muudkui helistas ja helistas Reevale. Ta oli kannatamatu ja tihti väga tujukas," iseloomustas Myers jalgadeta jooksjat.

"Hei, semud, olen liiga väsinud ja on liiga hilja, et sõitma hakata. Ööbin Oscari juures. Homme näeme," jäi Steenkampi viimaseks sõnumiks Myersile. Nagu nüüd teame, siis Pistoriuse modellist tüdruksõbrale "homset" enam ei tulnudki.

"Reeva ütles mulle, et ta oleks justkui nurka surutud. Rääkisin seda kuuldes Oscariga. Ütlesin, et ta eemale hoiaks Reevast. Ta nõustus, kuigi tema nägu näitas, mida ta tegelikult mõtles - see mees räägib rumalust," vahendab The Telegraph Myersi sõnu.

Myers oli enda sõnul väga üllatunud, kui kuulis meediast Pistoriuse kurikaga Steenkampi pekmise kohta. Surnukeha näinuna lükkas ta selle jutu ümber. Ka politsei kinnitas pühapäeval, et kurikaga lõuna-aafriklane oma elukaaslast ei löönud.